MENU


Hos os kommer maden direkte fra hjertet, hvor vores menuer er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer med kvaliteten i højsædet. Når vores gode danske råvarer er på sit højeste, serverer vi dem dagligt i restauranten,
tilberedt nænsomt og med respekt. Her er forkærligheden for blandingen af det klassiske og moderne køkken, og ønsket om at skabe en oplevelse for gæsten i højsædet. Vi fokuserer på velsmag og laver den mad vi selv gerne vil spise.


”Den begrænsede beskrivelse af retterne skyldes at jeg ikke vil fastlåse mig på noget på forhånd.
Jeg vægter min kreativitet rigtig højt, så ved ikke at fastlåse mig på noget, kan jeg lave lige præcis dét jeg føler for på dagen.
Dog kan jeg garantere én ting – det bliver lækkert!”

– Frederik Carnhed

 

Forretter


En ret bygget op om barndomsminder om "lakseroulade"
vi har taget udgangspunkt i retten der var et hit til påskefrokosten, og lavet en fortolkning der består af koldrøget laks, rejer, spinat og andre lækre elementer.


En ret bygget op med udgangspunkt i "påskekylling"

Confiteret kylligebryst af høj kvalitet, og resten vil være en overraskelse eller gave om man vil - da julen jo varer lige til påske. Og samtidig så kan kreativiteten blomstre.

 

Pris pr. forret kr. 150,-


Forretterne serveres med dagens friskbagte brød,
samt smør og dagens pesto.


Hovedretter


Dagens friske fisk

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig fiskesauce smagt til med kylling essens, toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.


Vi skal selvfølgelig have “påskelam” på menuen.
Vi tager udgangspunkt i det lammekød vi kan få
af højeste kvalitet, hvor det smager,
efter vores overbevisning, som lam skal.

Det smager ikke af ung-får eller som at have
en uldsweater i munden.

serveret med dagens garniture af det friskeste og bedste udbud, fyldig sauce smagt til med reduktion af lammefond, toppet med sprødt og friske urter.
Hertil serveres dagens kartoffel.

 

Pris pr. hovedret kr. 250,-


Hvis man ikke bryder sig om lam, kan vi tilbyde
rosa stegt kalv i stedet til en merpris på kr. 75,- pr. hovedret.
Dette gælder også hvis man bruger gavekort.

Dessert /ost


Julen varer lige til påske
Vi sammensætter en dessert, som er bygget op omkring julens søde sager/kager, og samtidig med sæsonen
og foråret taget in mente.

(kan indeholde nødder)

 

Dagens 3 oste
med passende tilbehør, samt dagens ”brød”
som f.eks. sprød brød, kiks, knækbrød.

 

Pris pr. dessert/ost kr. 125,-


3-retters menu bestående af valgfri
forret, hovedret og dessert/ost

pr. kuvert kr. 400,-

Børnemenuer


Kød/fiske hovedret i ”børne størrelse”

Pommes frites og nuggets


Pris pr. børnemenu fra kr. 95,-

 

Dessert

Is med passende garniture.


Pris pr. dessert kr. 45,-




Kokkens 5-retters menu

Læn jer tilbage og lad kokken sammensætte
menuen til jer


Pris pr. kuvert kr. 600,-


 Vores menu skifter ca. hver 4. uge afhængig af hvordan det lige passer ind med sæsonens råvarer,
samt selskaber osv.


Allergener/specielle behov bedes oplyses ved bestilling,
så vi kan give den bedst mulige oplevelse til alle.